‘Sport- en Glimuurtje’ voor kids

Samen met andere kids iedere woensdagmiddag een heerlijk uurtje ontspannen bewegen!

Ontspannen sporten voor kids op de woensdagmiddag
Heb jij zin om van het sporten en bewegen iets heel leuks en magisch maken? Zodat je het beste uit jezelf haalt en samen met andere kinderen een beweeguur beleeft vol van leuke sport en spelletjes, mooie leermomenten en plezier?

Tijdens het wekelijkse ‘Sport- en Glimuurtje’ breng ik de kinderen van nu op speelse en verbindende wijze met elkaar in beweging. We creëren samen belevende en magische momenten waarin we vanuit rust, ruimte en samenwerking elkaar positief stimuleren om lekker ontspannen te sporten. Ook kijken we samen hoe we in momenten van weerstand weer naar verbinding kunnen bewegen. Letterlijk en figuurlijk! 🙂

We doen sport- en spelletjes zoals tikkertje, trefbal, estafettes en andere leuke sport- en spelletjes. Tussen het sporten door is er ruimte voor momenten van bewustwording en bezinning. Zo leren de kinderen op speelse wijze rustiger te ademen en hoe ze hun spieren meer kunnen ontspannen tijdens het sporten. Door het inzetten van verbeeldende tools zoals bijvoorbeeld een gevoelsmeter en het tekenen van een sportfan en sportcriticus, wordt het voor de kinderen zichtbaar welke invloed hun gedachtes, gevoelens en gedrag hebben op hun sportbeleving en het samenwerken met andere kinderen.

Herkent jouw zoon of dochter zich hierin?

A
Hij of zij vindt het leuk om te sporten of te bewegen en op wekelijkse basis zijn of haar conditie en uithoudingsvermogen op pijl te houden of te verbeteren.
A
Het liefste sport hij of zij samen in een groep met andere kinderen.
A

Door de hooggevoeligheid van jouw kind merk je dat hij of zij geregeld last heeft van overprikkeling of spanningsklachten. Welke zichtbaar kunnen zijn door mentale en fysieke klachten zoals vermoeidheid en gespannen spieren of een onregelmatige ademhaling.

A

Jouw kind ervaart het als lastig om zijn haar gedachtes, gevoelens of emoties onder woorden te brengen, zeker in momenten van spanning en/of weerstand.

Komt bovenstaande overeen met jouw zoon of dochter? Dan is het ‘Sport- en Glimuurtje’ zeker iets voor hem of haar!

De voordelen van het wekelijkse ‘Sport- en Glimuurtje’ voor jouw zoon of dochter:

Z

De conditie en het uithoudingsvermogen verbetert, hij of zij voelt zich fitter en energieker.

Z

Meer plezier, ontspanning en rust in het bewegen.

Z

Meer zelfvertrouwen, concentratievermogen en discipline.

Z

Op speelse wijze meer bewuster te worden van zijn of haar gedachtes, gevoelens en gedrag tijdens het sporten, maar ook daar buitenom.

Z

Leren om rustiger te ademen, zowel tijdens het sporten als op school of thuis. Ze leren op speelse wijze hoe ze met ademhalingsoefeningen uit hun hoofd kunnen komen en weer rustig van binnen worden.

Z

Te verbinden met andere kinderen, om zo samen te leren werken als team en met elkaar plezier te maken.

Laat jouw zoon of dochter kennismaken met het ‘Sport- en Glimuurtje’ met een gratis proefles!

De details op een rij

Leeftijd kids: van 6 – 11 jaar.

Elke woensdagmiddag vanaf 14 september
van 16.00 – 17.00 uur.

Op het grasveld bij Zwembad de Windas.
Het adres: Berkelseweg 95 in Bergschenhoek.

Kosten

Proefles: gratis

Maandabonnement: 35 euro
(per maand opzegbaar)

10-Rittenkaart : 111 euro
(4 maanden geldig)

Aanmelden voor het wekelijkse ‘Sport en Glimuurtje’

Wil je je jouw zoon of dochter aanmelden? Klik op een gewenste datum voor deelname en vervolgens op de button ‘Aanmelden’. Daarna volgt de rest vanzelf!