Over mij

Het vooral in je hoofd leven, steeds maar door en door blijven gaan, de signalen van je lichaam negeren en altijd voor anderen zorgen. Tot 2015 zat ik in deze overlevingsmodus en was mijn overtuiging dat door veel te presteren, alles alleen te doen en vooral mijn hoofd de leiding te geven over mijn leven, mij dit het ware geluk zou geven. Zeker ook wat betreft het hardlopen wist ik niet beter dat het vooral een mentale bezigheid was, waarin mijn hoofd voornamelijk de controle had over mijn lichaam. Ik was heel sterk in het stellen van doelen (ik liep bijvoorbeeld 3 opeenvolgende jaren de marathon van Rotterdam), maar ik had totaal geen besef van mijn gevoel in mijn lichaam en dat ik ook ontspannen kon genieten van het hardlopen.

Die sterke, stoere Linda, die altijd zei dat alles goed ging, dat was toch mijn ware zelf? Ik had toch alles om mij heen opgebouwd zoals een huis en een vaste baan dat mij het ware geluk en voldoening gaf? Helaas bleek dat dat voor mij niet het geval was.

Het omslagpunt in mijn leven gebeurde in 2015, toen ik door een depressie in een diep dal terecht kwam. Het drong toen pas tot mij door hoe ik in het leven stond en dat ik werd uitgenodigd om oude pijn, overtuigingen en patronen in te zien en los te laten. De weg naar binnen te maken, in plaats van naar buiten. Ondanks dat het een zeer moeilijke periode is geweest, ben ik ontzettend dankbaar dit te hebben gemaakt. Door in alle kwetsbaarheid en eerlijkheid naar mezelf te kijken, ontstond er ruimte voor mij, voor zelfliefde en uiteindelijk voor het verwezenlijken van mijn missie met Feel Welles.

Feel Welles: voel je eigen energie
Het tijdperk waarin we nu leven vraagt om steeds meer bewustwording hoe we als mens in het leven staan. Zeker nu er steeds meer om ons heen verandert en meer mensen kampen met een burn-out, depressie en/of andere mentale en lichamelijke klachten. Van jongs af aan hebben we patronen en overtuigingen aangeleerd die ons nu niet meer dienen. Sterker nog, het houdt ons af van wie we daadwerkelijk in de kern zijn: een liefdevol, speels en onbevangen kind. Die leeft vanuit authenticiteit, voluit van het leven geniet en haar droomwensen werkelijkheid laat worden. 

Met Feel Welles heb ik als missie om je meer bewust te maken van je lichaam en je ademhaling. De weg naar binnen te maken en te ontdekken wat je mag loslaten om jouw energie weer te laten stromen. Zodat het leven je toelacht en je dit vanuit alle vrijheid, speelsheid en (zelf)liefde kunt ervaren. Dat het (weer) goed voelt, dat het feels welles!

Je bent van harte welkom om kennis te maken.

Linda is geboren in 1985 en woonachtig in Berkel en Rodenrijs.

Ze geniet in het dagelijkse leven van hardlopen, wandelen, de natuur, muziek en reizen.

Linda heeft diverse opleidingen gevolgd op het gebied van hardlopen, meditatie en ademcoaching.

Het logo van Feel Welles bestaat uit een hart en de letters zelf. De twee verticale lijnen in het linkergedeelte van het hart hebben als symbolische betekenis om als mens in elke situatie eerst de verbinding met jezelf te maken en beide benen (de verticale lijnen) op de grond te plaatsen. Om vervolgens vandaar uit contact te maken met de wereld om je heen (de horizontale lijn in het rechtergedeelte). Kortom: van binnen, naar buiten.

De letters van Feel Welles zijn open en ruimtelijk. De letter ‘W’ symboliseert de pieken en dalen in het leven.

Aankomende cursussen en events

Start: zaterdag 22 januari 2022

10-weekse cursus ‘Ontspannen hardlopen’

Voor starters

Wil jij in een rustig tempo het hardlopen (weer) oppakken? En ontdekken hoe jouw ademhaling je kan ondersteunen om met meer ontspanning  te lopen? In deze 10-weekse cursus ‘Ontspannen hardlopen’, speciaal voor starters, leer je stap voor stap het hardlopen met plezier en ontspanning te ervaren.

Start: zaterdag 22 januari 2022

10-weekse cursus ‘Ontspannen hardlopen’

Voor starters

Wil jij in een rustig tempo het hardlopen (weer) oppakken? En ontdekken hoe jouw ademhaling je kan ondersteunen om met meer ontspanning  te lopen? In deze 10-weekse cursus ‘Ontspannen hardlopen’, speciaal voor starters, leer je stap voor stap het hardlopen met plezier en ontspanning te ervaren.