Over mij

Het vooral in je hoofd leven, steeds maar door en door blijven gaan, de signalen van je lichaam negeren en altijd voor anderen zorgen. Tot 2015 zat ik in deze overlevingsmodus en was mijn overtuiging dat door veel te presteren, alles alleen te doen en vooral mijn hoofd de leiding te geven over mijn leven, mij dit het ware geluk zou geven. Zeker ook wat betreft het hardlopen wist ik niet beter dat het vooral een mentale bezigheid was, waarin mijn hoofd voornamelijk de controle had over mijn lichaam. Ik was heel sterk in het stellen van doelen (ik liep bijvoorbeeld 3 opeenvolgende jaren de marathon van Rotterdam), maar ik had totaal geen besef van mijn gevoel in mijn lichaam en dat ik ook ontspannen kon genieten van het hardlopen.

Die sterke, stoere Linda, die altijd zei dat alles goed ging, dat was toch mijn ware zelf? Ik had toch alles om mij heen opgebouwd zoals een huis en een vaste baan dat mij het ware geluk en voldoening gaf? Helaas bleek dat dat voor mij niet het geval was.

Het omslagpunt in mijn leven gebeurde in 2015, toen ik door een depressie in een diep dal terecht kwam. Het drong toen pas tot mij door hoe ik in het leven stond en dat ik werd uitgenodigd om oude pijn, overtuigingen en patronen in te zien en los te laten. De weg naar binnen te maken, in plaats van naar buiten. Ondanks dat het een zeer moeilijke periode is geweest, ben ik ontzettend dankbaar dit te hebben gemaakt. Door in alle kwetsbaarheid en eerlijkheid naar mezelf te kijken, ontstond er rust en ruimte in mij, voor zelfliefde en uiteindelijk voor het verwezenlijken van mijn droom met Feel Welles.

Feel Welles: voel je eigen energie
Het tijdperk waarin we nu leven vraagt om steeds meer bewustwording hoe we als mens in het leven staan.
Te investeren in voldoende beweging en ruimte te maken voor bewustwording en persoonlijke groei. Zeker gezien er momenteel veel in en om ons heen verandert en steeds meer mensen kampen met stress, een burn-out of andere mentale en lichamelijke klachten.

Met Feel Welles heb ik als missie om je meer bewust te maken van je lichaam en de kracht van je adem. Uit je hoofd te gaan, alledaagse stress los te laten en terug te komen bij de rust en ontspanning in jezelf. En alles dat jou niet meer dient, los te laten. Zo komt er ruimte voor jou en kun je weer nieuwe stappen zetten in je leven!

Je bent van harte welkom om kennis te maken.

Linda geniet in het dagelijkse leven van hardlopen, wandelen, de natuur, muziek en reizen.

Linda heeft diverse opleidingen gevolgd op het gebied van hardlopen, meditatie en ademcoaching.

Het logo van Feel Welles bestaat uit een hart en de letters zelf. De twee verticale lijnen in het linkergedeelte van het hart hebben als symbolische betekenis om als mens in elke situatie eerst de verbinding met jezelf te maken en beide benen (de verticale lijnen) op de grond te plaatsen. Om vervolgens vandaaruit contact te maken met de wereld om je heen (de horizontale lijn in het rechtergedeelte). Kortom: van binnen, naar buiten.

De letters van Feel Welles zijn open en ruimtelijk. De letter ‘W’ symboliseert de pieken en dalen in het leven.

Aankomende cursussen en events

Woensdag 26 januari 2022

Gratis informatieavond 'Ontspannen hardlopen'

Online, via Zoom

Ben je benieuwd of ontspannen hardlopen bij jou past en heb je interesse in de 10-weekse starterscursus die start op zaterdag 5 februari?  Tijdens deze gratis kennismakingsavond vertel ik je hier meer over en kun je je persoonlijke vragen stellen.

Start: Zaterdag 5 februari 2022

10-weekse cursus 'Ontspannen hardlopen'

Voor starters

Wil jij in een rustig tempo het hardlopen (weer) oppakken? En ontdekken hoe jouw adem je kan ondersteunen om met meer ontspanning te lopen? In deze 10-weekse cursus, speciaal voor starters, leer je stap voor stap het hardlopen met plezier en balans te ervaren. 

Woensdag 26 januari 2022

Gratis informatieavond 'Ontspannen hardlopen'

Online, via Zoom

Ben je benieuwd of ontspannen hardlopen bij jou past? Of heb je interesse in de 10-weekse starterscursus die start op zaterdag 5 februari? Tijdens deze gratis kennismakingsavond vertel ik je meer over het ontspannen hardlopen en kun je je persoonlijke vragen stellen. Je bent van harte welkom!

Start: Zaterdag 5 februari 2022

10-weekse cursus 'Ontspannen hardlopen'

Voor starters

Wil jij in een rustig tempo het hardlopen (weer) oppakken? En ontdekken hoe jouw ademhaling je kan ondersteunen om met meer ontspanning te lopen? In deze 10-weekse cursus 'Ontspannen hardlopen', speciaal voor starters, leer je stap voor stap het hardlopen met plezier en balans te ervaren.