Over mij

Het vooral in je hoofd leven, steeds maar door en door blijven gaan, de signalen van je lichaam negeren en altijd voor anderen zorgen. Tot 2015 zat ik in deze overlevingsmodus en was mijn overtuiging dat door veel te presteren, alles alleen te doen en vooral mijn hoofd de leiding te geven over mijn leven, mij dit het ware geluk zou geven. Zeker ook wat betreft het hardlopen wist ik niet beter dat het vooral een mentale bezigheid was, waarin mijn hoofd voornamelijk de controle had over mijn lichaam. Ik was heel sterk in het stellen van doelen (ik liep bijvoorbeeld 3 opeenvolgende jaren de marathon van Rotterdam), maar ik had totaal geen besef van mijn gevoel in mijn lichaam en dat ik ook ontspannen kon genieten van het hardlopen.

Die sterke, stoere Linda, die altijd zei dat alles goed ging, dat was toch mijn ware zelf? Ik had toch alles om mij heen opgebouwd zoals een huis en een vaste baan dat mij het ware geluk en voldoening gaf? Helaas bleek dat dat voor mij niet het geval was.

Het omslagpunt in mijn leven gebeurde in 2015, toen ik door een depressie in een diep dal terecht kwam. Het drong toen pas tot mij door hoe ik in het leven stond en dat ik werd uitgenodigd om oude pijn, overtuigingen en patronen in te zien en los te laten. De weg naar binnen te maken, in plaats van naar buiten. Ondanks dat het een zeer moeilijke periode is geweest, ben ik ontzettend dankbaar dit te hebben meegemaakt. Door in alle kwetsbaarheid en eerlijkheid naar mezelf te kijken, ontstond er rust en balans in mezelf en leerde ik om te gaan met mijn hooggevoeligheid. Ik besloot mijn hart te volgen, deed diverse meditatie- en ademcoachopleidingen en maakte ruimte om mijn missie met Feel Welles te verwezenlijken.

Feel Welles: voel je eigen energie
Het tijdperk waarin we nu leven vraagt om steeds meer bewust te worden hoe we als mens in het leven staan. Een fit en vitaal leven te leiden door te investeren in voldoende beweging en ruimte te maken voor bewustwording en persoonlijke groei. Zeker nu er steeds meer in en om ons heen verandert en meer mensen kampen met een burn-out, depressie of andere mentale, emotionele en lichamelijke klachten. Doordat we leven in een maatschappij waarin we dagelijks geconfronteerd worden met overprikkeling, is het ontzettend belangrijk dat je vanuit innerlijke kracht hier goed mee om leert gaan en gezonde grenzen stelt voor jezelf en naar de ander. Echter hebben we van jongs af aan patronen en overtuigingen aangeleerd, die ons hiervan weerhouden en ervoor zorgen dat we voornamelijk vanuit ons hoofd zijn gaan leven en niet goed in contact staan met het lichaam en onze binnenwereld.

Ik weet precies hoe uitdagend het is om als gevoelig en empathisch mens in deze drukke maatschappij dicht bij jezelf en in je kracht te blijven. Door heel bewust te kiezen voor jezelf, ruimte te maken voor rust en ontspanning en dagelijks bewust te zijn van je lichaam en ademhaling, ben ik dankbaar dat ik daar nu een mooie balans in heb gevonden en zowel hooggevoelige volwassenen en kinderen hierbij kan ondersteunen. Middels ontspannen hardlooptrainingen en ademcoaching begeleid ik jou om uit je hoofd te gaan en in weer in contact te komen met je lichaam en adem. Zo kunnen fysieke, emotionele en mentale klachten losgelaten worden en ontstaat er rust en balans in jou. Met als resultaat dat je zelfvertrouwen groeit en je bewustere keuzes kunt maken die ervoor zorgen dat je je leven leidt vanuit je hart in plaats van je hoofd. Dat is wat ik van jou harte gun en uitdraag als missie met Feel Welles.

Voel jij ook dat het nu het moment is om nieuwe stappen te zetten voor jezelf om jouw eigen, unieke kracht weer te voelen? Zodat je echt helemaal jezelf kunt zijn en je leven leidt vanuit alle vrijheid en speelsheid?


Je bent van harte welkom bij mij om kennis te maken!

Linda is geboren in 1985 en woonachtig in Berkel en Rodenrijs.

Ze geniet in het dagelijkse leven van hardlopen, wandelen, de natuur, muziek en reizen.

Linda heeft diverse opleidingen gevolgd op het gebied van hardlopen, meditatie en ademcoaching:

Opleiding tot Lichtwerker – meditatieopleiding (Sirion Opleidingen, 2017-2018)

Opleiding tot Hardloop Trainer (AALO, 2018)

Opleiding tot Ademcoach (Annette Weers Opleidingen, 2020-2021)

Het logo van Feel Welles bestaat uit een hart en de letters zelf. De twee verticale lijnen in het linkergedeelte van het hart hebben als symbolische betekenis om in elke situatie eerst contact te maken met jezelf. Vandaaruit kun je vervolgens contact maken met de wereld om je heen. Kortom: van binnen, naar buiten.

De letters van Feel Welles zijn open, speels en ruimtelijk. De letter ‘W’ symboliseert de pieken en dalen in het leven.

Ontspannen hardlopen

Heb jij de wens om jouw conditie en fitheid een boost te geven? Hou je van hardlopen en doe je dit het liefste in groepsverband? Je bent van harte welkom om aan te sluiten bij de wekelijkse lessen op de woensdag in de Groenzoom of de Rotte. Tijdens de trainingen wordt er aandacht besteed aan jouw conditie, ademhaling en looptechniek.

Individuele ademsessie

Een ademsessie is een zeer effectieve helingsmethode om spanning en stress los te laten, op te laden en nieuwe energie in jezelf toe te laten. Je maakte bewust contact met je lichaam en een gezond adempatroon, zodat oude spanningen, overtuigingen en blokkades worden uitgenodigd om te verzachten en los te laten.