Feel Well traject

Kom weer in balans en in jouw ware kracht met dit persoonlijke, 10-weekse Feel Well traject 

Een uniek traject afgestemd op jouw doelen

Merk jij dat je al langere tijd vastloopt in je leven en niet verder komt? En ben je op zoek naar een uniek, persoonlijk traject dat helemaal afgestemd is op jouw behoeftes en verlangens? 

Dan biedt het ‘Feel Well traject’ de uitkomst voor jou. In dit unieke traject combineren we het sporten en bewegen met (adem)coachingsessies. Door de beweegsessies voel je fitter en energieker, leer je rustiger ademen en je spieren en lichaam te ontspannen. De coachingssessies ondersteunen jou om dieper stil te staan bij jouw patronen, oude pijn en overtuigingen en ze los te laten. Zodat je uiteindelijk beter in je kracht komt te staan, je eigen grenzen beter voelt en weer nieuwe stappen kunt zetten in je leven.

Voor wie is dit traject bedoeld?

A

Je kampt op dit moment met een burn-out, depressie of andere mentale of fysieke klachten en bent daardoor (deels) uitgevallen op je werk of bij een opleiding die je volgt.

A

Je hebt behoefte aan begeleiding welke jou niet alleen ondersteuning biedt om je conditie en fitheid te verbeteren, ook voel je de wens om dieper stil te staan bij jouw klachten, overtuigingen en patronen die jou op dit moment ervan weerhouden om echt volledig jezelf te kunnen zijn.

A

Je bent iemand die erg gevoelig is voor prikkels en stress en de behoefte voelt om daar beter mee om te gaan en een goede balans in te vinden.

A

Je herkent bij jezelf dat thema’s zoals grenzen stellen, in je eigen ik-kracht staan en jezelf op de eerste plaats zetten belangrijke aandachtspunten voor je zijn.

A
Je bent tussen de 18 en 55 jaar oud en woonachtig in de
provincie Zuid-Holland.

De inhoud van het Feel Well traject

A

Er is in dit traject aandacht voor zowel beweging als jouw persoonlijke groei. Voor de beweegsessie is er de mogelijkheid om de activiteit te kiezen dat het beste bij jou past of er een combinatie van te maken. De beweegsessie vindt elke week plaats. De ‘Groei & bloei sessies’ zijn bedoeld voor jouw persoonlijke ontwikkeling en groei en vinden 1 keer in de 2 weken plaats. Dit om jouw proces voldoende de ruimte te geven en de opgedane inzichten, tips en oefeningen ook in jouw dagelijkse leven te integreren.

A

Het traject duurt in totaal 10 weken en ziet er als volgt uit:

A

Week 0: Voorafgaand aan het traject maken we kennis met elkaar en houden we een telefonisch intakegesprek of een gesprek via Zoom. We staan stil bij jouw klachten, aandachtspunten en jouw wensen en doelen voor het traject. Met dit gratis kennismakingsgesprek kun je nagaan of het Feel Well traject bij je past.

A

Week 1 tot en met 10: Elke week vindt de beweegsessie plaats, op een dag en tijdstip dat het voor jou en mij het beste uitkomt.

A

Week 1, 3, 5, 7 en 9: Om de week is er een ‘Groei & bloei sessie’, ook deze plannen we steeds samen in. In de eerste week houden we een uitgebreid intakegesprek en vraag ik je om een korte vragenlijst in te vullen. 

A

Week 5: We houden een korte tussenevaluatie over de voortgang van het traject.

A

Week 10: In de laatste week sluiten we het traject af en blikken we terug op jouw groei en leerpunten in het traject. 

De inhoud van de sessies

Beweegsessies (1 keer in de week)

De beweegsessies hebben als doel om:

A

Jouw conditie en uithoudingsvermogen te verbeteren

A

Rustiger te ademen

A

Te bewegen met een ontspannen lichaamshouding

A

Jouw spierkracht te versterken 

A

De sporten waaruit je kunt kiezen (of een combinatie):

Hardlopen

Wandelen

Bootcamp

Groei & bloei sessies (1 keer in 2 weken, indien nodig frequenter)

De ‘Groei & bloei’ sessies hebben als doel om:

A

Inzicht te verkrijgen in jouw patronen en overtuigingen

A

Deze op een diepe laag in jou los te laten, zodat er ruimte komt voor nieuwe, ondersteunende overtuigingen en zienswijzen

A

Jou in jouw eigen, ware kracht te zetten

A

Goed om te leren gaan met grenzen stellen, stressmomenten en overprikkeling

A

Meer liefde, rust en ruimte voor jezelf te creëren in je leven

A

In de sessies komt het volgende aan bod: 

Ademtherapie

Meditaties

Innerlijk kind werk

Persoonlijk leiderschap

Waarom kiezen voor Feel Welles?

Een uniek en persoonlijk traject, helemaal afgestemd op jouw klachten, thema’s en doelen die voor jou belangrijk zijn om aandacht aan te schenken.

Er is in dit traject aandacht voor zowel beweging als bewustwording. Dit is een ideale combinatie die zorgt voor een versnelde verbetering van jouw algehele gesteldheid op allerlei vlakken. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal en emotioneel.

Ik bied een brede, holistische aanpak. Dat wil zeggen dat ik jouw klachten niet op zichzelf zie staan, maar dat ik kijk naar jou als mens als geheel. Dit resulteert erin dat we jouw klachten, thema’s en blokkades oplossen en transformeren op zowel mentaal, fysiek als emotioneel niveau.

Je ontvangt de ontspannings- en ademhalingsoefeningen ook op audio, zodat je op je eigen moment ook kunt oefenen om zowel tijdens het sporten als in privé situaties rustiger te ademen en te ontspannen.

Als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander hoe het is om in een depressie of burn-out te zitten én om er fit, in balans en krachtig weer uit te komen.

Investering in jezelf

Feel Well traject van 10 weken: 1199 euro
Dit is gebaseerd op 10 beweegsessies van 1 – 1,5 uur en 5 groei & bloei sessies van 2 – 3 uur. Het is mogelijk om in 2 of 3 termijnen te betalen.

Indien blijkt dat het nodig is om de groei & bloei sessies uit te breiden, zal dit per sessie een extra investering zijn van 95 euro. 

Het is mogelijk om zowel de ‘Beweegsessies’ als de ‘Groei & bloei sessies’ op een locatie naar keuze te laten plaatsvinden, indien het voor jou lastig is om naar Berkel en Rodenrijs te reizen. De reistijd en eventuele huur van een coachruimte wordt dan extra berekend. Indien dit jouw voorkeur heeft, geef het even aan in het intakegesprek.

Locatie sessies

Beweegsessies:
De Groenzoom in Berkel en Rodenrijs

Groei & boei sessies:
Praktijk Feel Welles

Muiderstraat 61
2652 DA Berkel en Rodenrijs

Plan een gratis intakegesprek

Kies hieronder jouw gewenste dag en tijdstip voor het intakegesprek.