Ervaringen

Ervaring van Lilian

{

Ik heb veel geleerd tijdens de cursus over verschillende technieken, zoals wat voor landing, heuveltraining, versnellingen, ademhaling, maar vooral bewustwording! Ik check nu altijd hoe de spanning is in mijn lijf voordat ik start met lopen en weet welke oefeningen ik kan doen om spanningen te reduceren. Daarnaast ben ik mij veel meer bewust van mijn ademhaling.

Heerlijk ontspannen stilstaan bij je lichaam, je ademhaling, je manier van rennen en de omgeving. Mooie afwisseling van ontspanning en inspanning. Zeker een aanrader voor wie meer lol en meer rust wil krijgen in het rennen. Ging altijd ontspannen en voldaan naar huis. Linda is een prettige en enthousiaste coach.

Marjan van der Hoeven

Ik liep bij een looptrainer om vooral goed te leren hardlopen en minder blessures op te lopen. Maar pas toen Linda met de cursus ‘Ontspannen hardlopen’ kwam, lukte dat ook echt. Ik leerde te luisteren naar mijn lichaam: ademhaling, tenen, houding, plaatsing van je voeten, enz. Nu na twee jaar ben ik nog blij dat ik de cursus gedaan heb. En gebruik ik nog steeds enkele technieken die Linda mij heeft aangeleerd. Absolute aanrader.

Eric Geerlings

Alweer even geleden heb ik de cursus bij Linda gevolgd. Ik was heel benieuwd naar de combinatie bewustwording en hardlopen en ik vond het een hele leerzame, fijne ervaring! Iedere les een ander thema (lees: ander lichaamsdeel om op te focussen) met veel verschillende oefeningen in steeds een wisselende omgeving (door het dorp, in het bos, op het strand, in de duinen): heerlijk!

Je merkt aan Linda dat ze veel ervaring heeft. Ze straalt een natuurlijke rust uit, ze voelt goed aan wat er nodig is in de groep, ze heeft humor en weet je ook goed te motiveren om er net nog even wat extra uit te halen. De lessen hebben me inzicht gegeven in verschillende manieren van lopen, ademen, mijn loophouding en om beter te luisteren naar mijn lichaam. Een aanrader!

Annelies Keuning

In het begin twijfelde ik of de cursus mij meer zou brengen, aangezien ik al een mindfulness training had gevolgd en ik dit dagelijks toepas in mijn leven. Toch heb ik mij aangemeld voor de introductietraining en hierdoor zo geënthousiasmeerd om alsnog de hele cursus te volgen.

Elke donderdag was heerlijk ontspannen en leerde ik genoeg bij om toe te passen tijdens mijn eigen hardlooptrainingen. En ja, ook was deze training corona-proof. Geen spijt van! Gewoon aanmelden!

Maartje Teunisse

Linda neemt de tijd en legt rustig alles uit met oog voor iedere deelnemer.

Guido van der Kooij

Ik heb de cursus bij Linda in 2018 gedaan, met mijn groepje waren we de proefkonijnen voor haar! Na een jaartje ‘gewoon hardlopen’ dacht ik genoeg te weten over hardlopen. Maar de cursus ‘Ontspannen hardlopen’ geeft ook andere inzichten. Per les ga je echt ervaren hoe belangrijk het is om lichaam EN geest in balans te krijgen. De bewustwording van je ademhaling, spanning, ontspanning, alles komt aan bod! Linda weet alles op een prettige, rustige manier uit te leggen en heeft daarbij persoonlijke aandacht voor iedereen!

Ik heb de cursus met plezier gevolgd en kan het iedereen aanraden!

Anneke van Zundert

10-weekse Starterscursus ‘Ontspannen hardlopen’

Voel jij de wens om het nieuwe jaar goed van start te gaan en jouw conditie en fitheid een boost te geven? Hou je van hardlopen, maar lukt het jou niet om de motivatie te vinden om dit alleen op te pakken? Dan is deze 10-weekse starterscursus ‘Ontspannen hardlopen’ zeker iets voor jou!