Ervaringen

Ervaringen

Ervaringen

Ervaring van Lilian

{

Ik heb veel geleerd tijdens de cursus over verschillende technieken, zoals wat voor landing, heuveltraining, versnellingen, ademhaling, maar vooral bewustwording! Ik check nu altijd hoe de spanning is in mijn lijf voordat ik start met lopen en weet welke oefeningen ik kan doen om spanningen te reduceren. Daarnaast ben ik mij veel meer bewust van mijn ademhaling.

Ervaringen groepscursus ‘Ontspannen hardlopen’

Heerlijk ontspannen stilstaan bij je lichaam, je ademhaling, je manier van rennen en de omgeving. Mooie afwisseling van ontspanning en inspanning. Zeker een aanrader voor wie meer lol en meer rust wil krijgen in het rennen. Ging altijd ontspannen en voldaan naar huis. Linda is een prettige en enthousiaste coach.

Marjan van der Hoeven

Ik liep bij een looptrainer om vooral goed te leren hardlopen en minder blessures op te lopen. Maar pas toen Linda met de cursus ‘Ontspannen hardlopen’ kwam, lukte dat ook echt. Ik leerde te luisteren naar mijn lichaam: ademhaling, tenen, houding, plaatsing van je voeten, enz. Nu na twee jaar ben ik nog blij dat ik de cursus gedaan heb. En gebruik ik nog steeds enkele technieken die Linda mij heeft aangeleerd. Absolute aanrader.

Eric Geerlings

Alweer even geleden heb ik de cursus bij Linda gevolgd. Ik was heel benieuwd naar de combinatie bewustwording en hardlopen en ik vond het een hele leerzame, fijne ervaring! Iedere les een ander thema (lees: ander lichaamsdeel om op te focussen) met veel verschillende oefeningen in steeds een wisselende omgeving (door het dorp, in het bos, op het strand, in de duinen): heerlijk!

Je merkt aan Linda dat ze veel ervaring heeft. Ze straalt een natuurlijke rust uit, ze voelt goed aan wat er nodig is in de groep, ze heeft humor en weet je ook goed te motiveren om er net nog even wat extra uit te halen. De lessen hebben me inzicht gegeven in verschillende manieren van lopen, ademen, mijn loophouding en om beter te luisteren naar mijn lichaam. Een aanrader!

Annelies Keuning

In het begin twijfelde ik of de cursus mij meer zou brengen, aangezien ik al een mindfulness training had gevolgd en ik dit dagelijks toepas in mijn leven. Toch heb ik mij aangemeld voor de introductietraining en hierdoor zo geënthousiasmeerd om alsnog de hele cursus te volgen.

Elke donderdag was heerlijk ontspannen en leerde ik genoeg bij om toe te passen tijdens mijn eigen hardlooptrainingen. En ja, ook was deze training corona-proof. Geen spijt van! Gewoon aanmelden!

Maartje Teunisse

Linda neemt de tijd en legt rustig alles uit met oog voor iedere deelnemer.

Guido van der Kooij

Ervaringen 1 op 1 sessies ‘Ontspannen hardlopen’

Eigenlijk denk je bij snel hardlopen: “Dat kan iedereen toch?!” Toch merkte ikzelf bij het hardlopen allerlei struggles met mijn ademhaling, met mijn tempo en mijn focus. Dus al toen Linda mij eens vertelde dat ze plannen had voor een training ‘ontspannen hardlopen’, had ik direct interesse. Verschillende keren vroeg ik haar er naar en toen ze dan echt begon, was ik er als de kippen bij.

Het was heel fijn om met Linda in verschillende gebieden te lopen en steeds meer te ontspannen. Het was heel inzicht gevend om samen naar mijn loophouding te kijken. De verschillende ademhalingstechnieken gebruik ik ook buiten het hardlopen.
Een echte aanrader voor iedereen die struggles tegen komt en die meer ontspannen wil hardlopen!

Joyce Mensink

Sluit ook aan bij (één van) de wekelijkse lessen in Lasingerland of Rotterdam!

Maandagavond 

Elke maandag

}

19.30 – 20.30 uur

De Rotte (startlocatie: Outdoor Valley, Hoeksekade 141 in Bergschenhoek)

Woensdagochtend 

Elke woensdag

}

9.30 – 10.30 uur

Natuurgebied ‘De Groenzoom’
(startlocatie: Lekplantsoen in Berkel en Rodenrijs)

Donderdagavond 

Elke donderdag

}

19.30 – 20.30 uur

Kralingse Plas
(startlocatie: Restaurant Woodz, Langepad 9 in Rotterdam)