Ervaringen

Ervaringen

Ervaringen

1 op 1 ademsessies

Bij Linda heb ik een individuele ademsessie gevolgd. Toen ik binnen kwam, liet Linda mij al gauw op m’n gemak voelen, ze heeft een rustige uitstraling. Het is ontzettend fijn dat we vooraf een meditatie deden, om even helemaal aan te komen bij de ademsessie. Linda is iemand die weet hoe zij iemand kan volgen in een ademsessie. Zij kan op een liefdevolle manier een interventie inzetten, waardoor je dieper kan komen in je proces. Mijn doel voor de ademsessie was gericht op het vertrouwen van mijn eigen kracht. Ik zat op dat moment in een periode van kiezen voor een andere baan, waardoor mijn onzekerheid mij wat in de weg zat. Ik voelde mij bij Linda veilig om te ‘sounden’ en mijn stem in te zetten. Door de ademsessie voelde ik weer mijn kracht en het plezier in het leven. Het is echt een wereld van verschil hoe ik mij voor -en na de ademsessie voelde! Linda kan ik zeker aanraden als ademcoach.

Sandra

Ademcirkels 

Hoi Linda en Anneke,

Ik wil jullie nog bedanken voor de mooie ademcirkel die jullie hebben gefaciliteerd! Ik ervaarde het als een veilige helende bedding. Daardoor kon ik me makkelijk overgeven aan datgene wat er naar de oppervlakte kwam. Dank jullie! En ik sluiten graag een volgende keer weer aan.

Bianca

Boek jouw eigen ademsessie

Individuele ademsessie

Tijdens een ademsessie maak je bewust contact met je lichaam en een gezond adempatroon, zodat oude spanningen, overtuigingen en blokkades worden uitgenodigd om te verzachten en los te laten. Je energie gaat weer stromen en je voelt je beter in je kracht staan. Met een gratis intakegesprek kun je nagaan wat een ademsessie voor jou kan betekenen.

Ademcirkel voor groepen

In mei en juni verzorgen Anneke van Baarsel (Praktijk Balans) en ik ademcirkels voor groepen. Een ademcirkel kun je zien als een ademsessie die je beleeft samen met een aantal andere deelnemers. Het voordeel ten opzichte van een individuele ademsessie is dat in een groep ademen een verbindend en bekrachtigend effect heeft op ieders eigen unieke ademreis.