Agenda

Agenda

Agenda

Aankomende events en workshops

WOENSDAG

18

MEI

Webinar 'Adem jezelf vrij met een ademsessie'

Online via Zoom

Op woensdagavond 18 mei organiseer ik een gratis webinar waarin ik je meer uitleg geef over in welke situaties ademcoaching effectief kan zijn, hoe een ademsessie in zijn werk gaat en is er voldoende ruimte om je persoonlijke vragen te stellen.  

WOENSDAG

25

MEI

Ademcirkel voor 6 personen

Delftweg 127, Rotterdam

Op woensdagavond 25 mei organiseren Anneke van Praktijk Balans en Linda van Feel Welles een ademcirkel voor 6 deelnemers. Een ademcirkel kun je zien als een ademsessie in een groep. Het voordeel ten opzichte van een individuele ademsessie is dat een ademcirkel verbindend en bekrachtigend werkt.

DONDERDAG

16

JUNI

Ademcirkel voor 6 personen

Woerden

Op donderdag 16 juni organiseer ik samen met ademcoach Bianca een ademcirkel in Woerden voor 6 deelnemers. Een ademcirkel kun je zien als een ademsessie in een groep. Het voordeel ten opzichte van een individuele ademsessie is dat een ademcirkel verbindend en bekrachtigend werkt.

WOENSDAG

29

JUNI

Ademcirkel voor 6 personen

Delftweg 127, Rotterdam

Op woensdagavond 29 juni organiseren Anneke van Praktijk Balans en Linda van Feel Welles een ademcirkel voor 6 deelnemers. Een ademcirkel kun je zien als een ademsessie in een groep. Het voordeel ten opzichte van een individuele ademsessie is dat een ademcirkel verbindend en bekrachtigend werkt.