Ademcoaching

Wanneer je last hebt van stress, een burn-out of andere mentale en fysieke klachten, is een ademsessie zeer ondersteunend om je eigen kracht weer terug te vinden en nieuwe stappen te zetten in je leven. 

Ontdek de helende kracht van een ademsessie

Jouw adem is onlosmakelijk verbonden met wie je bent en hoe je in het leven staat. De manier van ademen heeft invloed op hoe je je voelt en je mentale en fysieke gezondheid. Ga maar na; voel je je gespannen en opgejaagd, dan adem je vaak sneller en voel je de adem meer op je borst. Voel je je daarentegen heerlijk ontspannen en rustig, dan zal je adem ook een rustiger tempo aannemen en meer aanwezig zijn in je buik.

Je adempatroon raakt verstoord op het moment dat je je (langdurig) bevindt in stresssituaties of door mentale of fysieke klachten zoals hyperventilatie, een burn-out of post COVID-klachten. Het lichaam schiet dan in de overlevingsmodus en je gaat bijvoorbeeld veel voor anderen zorgen, heel hard werken of sporten. Dit is zeker ook positief te noemen, want daarmee houd je jezelf als gevoelig persoon staande in deze drukke maatschappij. Het nadeel is echter dat je fysiek, mentaal en emotioneel spanning opbouwt en je jouw lichaam niet de kans geeft om te ontspannen en los te laten. Allerlei emoties, negatieve overtuigingen en angsten zetten zich vast in je lichaam en er kunnen allerlei gezondheidsklachten ontstaan zoals slecht slapen, vermoeidheid, kortademigheid, etcetera.

Een ademsessie is een zeer effectieve helingsmethode om opgebouwde spanning, stress en patronen in jezelf te los te laten. Tijdens de sessie maak je bewust contact met je lichaam en een gezond adempatroon, zodat oude overtuigingen en blokkades worden uitgenodigd om te verzachten en los te laten. 

Ik nodig je van harte uit om samen met mij een unieke ademreis te maken en jezelf te bevrijden van datgene dat jou niet meer dient. Zodat je beter in contact staat met jouw ik-kracht en meer rust en ontspanning in jezelf ervaart.

Wanneer is een ademsessie geschikt?

A

Je merkt dat je op dit moment vastloopt in je leven en van binnen voelt dat het tijd is voor verandering. Het lukt je echter niet om nieuwe stappen te maken, iets in jou houd je tegen.

A

Je ervaart het als lastig om goede grenzen te stellen voor jezelf en naar de ander en om volledig in je eigen kracht te staan.

A

Je hebt op dit moment een burn-out of een depressie.

A

Je hebt mentale en fysieke klachten zoals angst- en paniekklachten, hyperventilatie of post-COVID klachten.

Dit levert jou een ademsessie op

R

Je voelt je beter in je eigen ik-kracht staan

R

Je kunt beter gezonde grenzen voor jezelf stellen en naar de ander

R

Je leert om steeds beter om te gaan met je hooggevoeligheid en met de prikkels en stressmomenten die er zijn in jouw leven

R

Ontspanning en rust in jezelf

R

Nieuwe inzichten en energie om nieuwe stappen te zetten in je leven

R

Een rustigere ademhaling

R

Verbetering van algemene mentale en fysieke gezondheid, zoals beter slapen, verbeterde levensenergie en je fitter voelen

Dit levert het jou op

R

Je voelt je beter in je eigen ik-kracht staan

R

Je kunt steeds beter gezonde grenzen voor jezelf stellen en naar de ander

R

Je leert om steeds beter om te gaan met je hooggevoeligheid en met de prikkels en stressmomenten die er zijn in jouw leven

R

Ontspanning en rust in jezelf

R

Nieuwe inzichten en energie om nieuwe stappen te zetten in je leven

R

Een rustigere ademhaling

R

Verbetering van algemene mentale en fysieke gezondheid, zoals beter slapen, verbeterde levensenergie en je fitter voelen

Hoe gaat een ademsessie in zijn werk?

A

Eerst een gratis telefonisch intakegesprek van 20 minuten
We hebben eerst een kort telefonisch intakegesprek om jouw klachten en doelen te bespreken. Het geeft jou de mogelijkheid om na te gaan of een ademsessie bij jou past. Indien dit het geval is, plannen we samen een geschikte datum voor het uitgebreidere intakegesprek en de ademsessie.

A

Uitgebreide intakegesprek en ademsessie
Tijdens de ademsessie staan we allereerst dieper stil bij jouw verhaal, jouw klachten waar je op dit moment tegen aanloopt en jouw verlangens en behoeften. Vervolgens nodig ik je uit op om op een matras te gaan liggen en begint de ademsessie. De sessie duurt ongeveer 5 kwartier. Ik begeleid je om contact te maken met een verbonden ademhaling, zodat het lichaam vastzittende spanningen, stress en emoties los kan laten. In het laatste deel van de ademsessie land je dieper in jezelf en krijgt het lichaam de kans om hetgeen is losgelaten een plek te geven. 

A

Na de ademsessie
Na de sessie is er voldoende ruimte om jouw ervaringen te delen. Indien waardevol, geef ik je ademoefeningen en tips mee naar huis om ook in jouw dagelijkse leven het contact met jouw lichaam en adem te blijven voelen. De effecten van de sessie kunnen zowel tijdens als na de sessie voelbaar zijn. Je ontvangt bijvoorbeeld gaandeweg nieuwe inzichten, je voelt je beter in je kracht staan of je kunt makkelijker stress en spanningen loslaten.

Bij Linda heb ik een individuele ademsessie gevolgd. Toen ik binnen kwam, liet Linda mij al gauw op m’n gemak voelen, ze heeft een rustige uitstraling. Het is ontzettend fijn dat we vooraf een meditatie deden, om even helemaal aan te komen bij de ademsessie. Linda is iemand die weet hoe zij iemand kan volgen in een ademsessie. Zij kan op een liefdevolle manier een interventie inzetten, waardoor je dieper kan komen in je proces. Mijn doel voor de ademsessie was gericht op het vertrouwen van mijn eigen kracht. Ik zat op dat moment in een periode van kiezen voor een andere baan, waardoor mijn onzekerheid mij wat in de weg zat. Ik voelde mij bij Linda veilig om te ‘sounden’ en mijn stem in te zetten. Door de ademsessie voelde ik weer mijn kracht en het plezier in het leven. Het is echt een wereld van verschil hoe ik mij voor -en na de ademsessie voelde! Linda kan ik zeker aanraden als ademcoach.

Sandra

In april 2022 heb ik bij Linda een ademsessie gedaan. Ik ben niet onbekend in het zelfwerk en coaching, maar voor mij wel de eerste keer dat ik een ademcoachsessie zou gaan ervaren. Ik ging er dan ook met een open en nieuwsgierige houding in.

Vanaf het eerste moment zorgde Linda ervoor dat ik op gemak gesteld werd en ruimte was voor mijn verhaal. Dat voelde erg fijn aan. Je merkte ook dat ze veel ervaring mee nam. De sessie zelf was voor mij even wennen qua ademhaling, maar al snel kwam ik in een flow en merkte ik dat mijn lichaam wat te vertellen had. Eigenlijk was deze sessie voor mij een bevestiging dat er weer een oude laag losgelaten mocht worden. De boosheid opgeslagen in mijn lichaam, innerlijk kind werk, kwam naar boven.

Een intense, maar mooie ervaring. Toen mijn lichaam aangaf dat t genoeg was voor vandaag, hielp ze mij op een professionele wijze uit de sessie. Ik ga zeker nog een keer terugkomen!

Maartje

Individuele ademsessie

Een individuele ademsessie inclusief voor- en nagesprek duurt in totaal 1,5 – 2 uur. De tarieven zijn als volgt:

Telefonisch intakegesprek van 20 minuten: gratis

Losse ademsessie: 125 euro

Een pakket van 3 ademsessies: 349 euro

Een pakket van 5 ademsessies: 549 euro

Locatie

Feel Welles
Muiderstraat 61
2652 DA Berkel en Rodenrijs

Plan een gratis intakegesprek of ademsessie

Kies bij stap 1 of je eerst een gratis intakegesprek wilt plannen of direct een ademsessie wilt boeken.