Ademcirkels

Ontdek de bevrijdende kracht van een ademsessie tijdens één van de ademcirkels in Rotterdam.

Beleef een ademsessie tijdens een inspirerende avond

Een ademcirkel kun je zien als een ademsessie in een groep. Het voordeel ten opzichte van een individuele ademsessie is dat in een groep ademen een verbindend en bekrachtigend effect heeft op ieders eigen unieke ademreis. Vooraf delen we met elkaar onze verlangens en intenties, na de sessie is er voldoende ruimte iets te vertellen over jouw ervaringen en inzichten.

Een ademsessie is zeer effectief wanneer je merkt dat je toe bent aan verandering in je leven, je te maken hebt met stress of andere spanningsklachten of bijvoorbeeld last hebt van hyperventilatie, slecht slapen of vermoeidheid. Door bewust contact te maken met een gezond adempatroon kun je in een ademsessie jouw klachten, angsten of blokkades op een diep niveau loslaten, zodat er meer ruimte en rust in jezelf kan ontstaan. Wil je meer lezen in welke situaties een ademsessie effectief kan zijn? Lees dan de pagina ‘Ademcoaching; voor wie?’.

Het programma van een ademcirkel is inclusief:
– Begeleidende meditatie & visualisatie om jouw verlangen of doel voor de ademsessie krachtig en helder neer te zetten
– Een persoonlijke ademsessie
– Liefdevolle en persoonlijke begeleiding van twee ervaren ademcoaches
– Alle ruimte om jouw ervaringen en inzichten te delen in een veilige omgeving
– Thee, koffie en wat lekkers

We kiezen bewust voor kleine groepen van maximaal 4 tot 6 deelnemers, zodat er voldoende persoonlijke aandacht is voor iedereen. Heb je interesse in deelname aan één van de ademcirkels? Je bent van harte welkom! Schrijf je hieronder in.

Ik wil jullie bedanken voor de mooie ademcirkel die jullie hebben gefaciliteerd! Ik ervaarde het als een veilige helende bedding. Daardoor kon ik me makkelijk overgeven aan datgene wat er naar de oppervlakte kwam. Dank jullie! En ik sluiten graag een volgende keer weer aan.

Bianca

Aankomende ademcirkels

BINNENKORT

NIEUWE

DATA

Ademcirkel in Rotterdam voor 6 personen

Van 19.15 – 22.00 uur

Delftweg 127, Rotterdam

75 euro

Ademcoaches Anneke en Linda

Blijf op de hoogte

Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe data van de ademcirkels in Rotterdam.

Volg Feel Welles

Liever eerst persoonlijk contact?

Mocht je liever eerst willen afstemmen met mij of een ademcirkel goed bij jou past, bel of mail mij gerust met jouw vragen. 

06-52549150

linda@feelwelles.nl