5-weekse cursus Mindful running

In gemeente Lansingerland en Rotterdam

5-weekse Introductiecursus

Wil je ontdekken hoe je meer ontspanning, balans en plezier kunt toevoegen aan jouw eigen hardlooptrainingen of wedstrijden? In deze introductiecursus maak je in 5 weken tijd kennis met de belangrijkste uitgangspunten van Mindful running, zoals aandacht voor de ademhaling en de loophouding. We lopen per training gemiddeld 3 tot 6 kilometer.

Het volgende staat centraal tijdens de cursus:

R

Bewust worden van de ademhaling
We doen diverse ademhalingsoefeningen die jou ondersteunen om de adem en het lichaam tot ontspanning en in balans te brengen tijdens, maar ook na het hardlopen.

R

Ontspannen en stabiele loophouding
Je ontdekt hoe een ontspannen en bewuste loophouding en techniek zorgen voor meer energie en een soepelere beweging van het lichaam.

R

Plezier ervaren tijdens het hardlopen
Diverse tips en oefeningen die ervoor zorgen dat je het hardlopen met meer plezier ervaart en dus het presteren of moeten (steeds meer) kunt loslaten of daarin een betere balans in kunt vinden.

Nieuwe data Mindful running cursussen
Op dit moment zijn er geen Mindful running cursussen gepland in Lansingerland en Rotterdam. Deze zullen begin 2022 opnieuw worden aangeboden. Wil je graag op de hoogte gehouden worden van de nieuwe data? Meld je dan via onderstaande button gratis aan voor de nieuwsbrief van Feel Welles.

In de cursus zit inbegrepen:

Professionele begeleiding van een ervaren Mindful running trainster.

Je ontvangt na iedere training tips en ademoefeningen per mail én op audio, zodat je ook na de training thuis of tijdens je eigen hardlooptraining kunt oefenen.

Alle ruimte om voor, tijdens en na de training jouw persoonlijke vragen of ervaringen te delen.

Een leuk presentje vanuit Runnersworld Rotterdam na afloop van de cursus.

Ervaringen van eerdere deelnemers

“Alweer even geleden heb ik de cursus Mindful running bij Linda gevolgd. Ik was heel benieuwd naar de combinatie bewustwording en hardlopen en ik vond het een hele leerzame, fijne ervaring! Iedere les een ander thema (lees: ander lichaamsdeel om op te focussen) met veel verschillende oefeningen in steeds een wisselende omgeving (door het dorp, in het bos, op het strand, in de duinen): Heerlijk!”

Annelies Keuning

“Ik liep bij een looptrainer om vooral goed te leren hardlopen en minder blessures op te lopen. Maar pas toen Linda met de cursus mindful hardlopen kwam, lukte dat ook echt. Ik leerde te luisteren naar mijn lichaam: ademhaling, tenen, houding, plaatsing van je voeten, enz. Nu na twee jaar ben ik nog blij dat ik de cursus gedaan heb. En gebruik ik nog steeds enkele technieken die Linda mij heeft aangeleerd. Absolute aanrader.”

Eric Geerlings

“Ik heb veel geleerd tijdens de cursus over verschillende technieken, zoals wat voor landing, heuveltraining, versnellingen, ademhaling, maar vooral bewustwording! Ik check nu altijd hoe de spanning is in mijn lijf voordat ik start met lopen en weet welke oefeningen ik kan doen om spanningen te reduceren. Daarnaast ben ik mij veel meer bewust van mijn ademhaling. Linda is voor mij een hele motiverende, enthousiaste en lieve trainster!”

Lilian Passchier-Cock

“Heerlijk, ontspannen stilstaan bij je lichaam, je ademhaling, je manier van rennen en de omgeving. Mooie afwisseling van ontspanning en inspanning. Zeker een aanrader voor wie meer lol en meer rust wil krijgen in het rennen. Ging altijd ontspannen en voldaan naar huis. Linda is een prettige en enthousiaste coach.”

Marian van der Hoeven

Houd mij op de hoogte van deze cursus

Heb je interesse in de 5-weekse cursus? Schrijf je in via de nieuwsbrief of blijf via social media op de hoogte van nieuwe cursusdata in gemeente Lansingerland en Rotterdam.

Inschrijven nieuwsbrief

Volg Feel Welles op social media