Individuele begeleiding
Ontspannen hardlopen

Tijdens de individuele sessies is er volledige aandacht voor jou en werken we samen toe naar meer ontspanning en plezier in het hardlopen.

Meer rust en balans tijdens het hardlopen

Of je nu op dit moment tegen fysieke en mentale klachten aanloopt, of dat je op zoek bent naar manieren om rustiger te ademen; ontspannen hardlopen werkt stimulerend om je beter te voelen en bewuster stil te staan bij je lichaam en adem. 

Ben jij iemand dit het liefst individuele begeleiding ontvangt om jouw doelen te bereiken? Dan passen de 1 op 1 sessies ‘Ontspannen hardlopen’ bij jou. Het maakt daarin niet uit of je als starter het hardlopen weer wilt oppakken of dat je al geruimere tijd ervaring hebt. Tijdens het gratis intakegesprek bespreken we eerst samen jouw persoonlijke doelen en behoeftes. Dit zorgt ervoor dat je een goed vertrekpunt hebt wanneer je ervoor kiest om samen met mij de 1 op 1 sessies te ontdekken. 

Voor starters

Ontspannen naar 3-5 kilometer

Jij bent iemand die:

R

Graag het hardlopen weer wilt oppakken en dit het liefst samen met een ervaren trainster doet.

R

Als primaire doel heeft om jouw conditie en uithoudingsvermogen te verbeteren en op een rustig tempo toe te werken naar 3-5 kilometer.

R

Het belangrijk vindt om meer rust en balans te ervaren in jouw ademhaling en inzichten op te doen die zorgen voor een ontspannen lichaamshouding.

Voor ervaren lopers

Meer balans en ontspanning tijdens het lopen

Jij bent iemand die:

R

Al langer ervaring heeft met hardlopen en minimaal 5 kilometer achter elkaar kan lopen.

R

Als primaire doel heeft om meer ontspanning, balans en plezier toe te voegen aan jouw hardlooptrainingen. Je wilt meer genieten van het lopen en de omgeving.  

R

Het belangrijk vindt om meer rust en balans te ervaren in jouw ademhaling en inzichten op te doen die zorgen voor een ontspannen lichaamshouding.

Zo werken we samen toe naar jouw doelen

Gratis intakegesprek
We hebben eerst een telefonisch intakegesprek van 20 minuten om jouw verlangens en doelen te bespreken. Hiermee kun je inschatten of de 1 op 1 sessies iets voor jou zijn. 

1 op 1 sessies van 1 uur
Voorafgaand aan de 1 op 1 sessies ontvang je het persoonlijk loopschema, afgestemd op jouw conditie en gestelde doelen. In de trainingen combineren we het hardlopen met ontspannings- en ademhalingsoefeningen. Tevens begeleid ik je naar een stabiele en ontspannen loophouding. 

Thuis verder aan de slag
Na iedere sessie ontvang je ademoefeningen en tips om zelf toe te passen, bijvoorbeeld tijdens je eigen rondje hardlopen of tijdens een werk- of privésituatie. 

Alle details op een rij

Data
De sessies kunnen ingepland worden op de maandag-, woensdag,- of vrijdagochtend. 

}

Duur sessie
Één sessie duurt 1 uur.

Locatie
Nader af te stemmen met elkaar, in ieder geval in een straal van maximaal 10 kilometer vanaf Berkel en Rodenrijs. Denk aan de Groenzoom in Berkel of de Kralingse Plas in Rotterdam.

Kosten
Gratis intakegesprek van 20 minuten
5 sessies: 295 euro
10 sessies: 495 euro

Eigenlijk denk je bij snel hardlopen: “Dat kan iedereen toch?!” Toch merkte ikzelf bij het hardlopen allerlei struggles met mijn ademhaling, met mijn tempo en mijn focus. Dus al toen Linda mij eens vertelde dat ze plannen had voor een training ‘ontspannen hardlopen’, had ik direct interesse. Verschillende keren vroeg ik haar er naar en toen ze dan echt begon, was ik er als de kippen bij.

Het was heel fijn om met Linda in verschillende gebieden te lopen en steeds meer te ontspannen. Het was heel inzicht gevend om samen naar mijn loophouding te kijken. De verschillende ademhalingstechnieken gebruik ik ook buiten het hardlopen.
Een echte aanrader voor iedereen die struggles tegen komt en die meer ontspannen wil hardlopen!

Joyce Mensink

Plan jouw gratis intakegesprek

Heb je interesse in de 1 op 1 sessies? Middels onderstaande agenda kun je jouw gratis intakegesprek inplannen.